Tjänster: 

 

- Byggarbete


- Bemanning 

 

 

                          

Produkter:

 

Markstenplattor 

 

PVC   Fönster/Dörrar

Vi erbjuder professionell hjälp enligt gällande regler. Vi gör allt som har med bygg att
göra; badrum, kök, fasad, golv, tak, och altan.

Alltså - alla slaggs byggarbete och renoveringar, utvändigt, samt - invändigt i ditt hus.

Bland annat; snickeri, kakel, klinker, tapeter, målning, murning och markarbete (stenplattsättning, trä- och stubbbortagning).

Till och med  - helhetslösningar, som; garagebygge, utbyggningen av ett hus (om det behövs att bygga till ett par rum), byte av tak beläggningen/takpanna, isoleringen av källare, eller - isoleringen av hela huset (En ny trend! - med frigolit, samt - kulörputs ovanpå, allternativt - det "klassiska varianten" - isoleringen med glasull + träfasad ovanpå).

Ett extra erbjudande; utbyte av gamla fönster och dörrar mot nya PVC, samt - även i trä, och aluminium, med demonteringen av de gamla och instalationen av de nya, för marknadens mest förmånliga priset!

Med andra ord - vi kan hjälpa dig med det mesta.

Vi har F-skattesedel och timpriset på de flesta arbeten är: 320kr + moms (eller - vi kan också ge ett fast pris på hela uppdraget).

Du kan självklart utnyttja ROT-avdrag (då kostar arbeten bara halva priset!), och vi ger också garanti på alla våra arbeten.


 Välkommen med din förfråga - vi kommer och ger kostnadsfria råd och kollar vad och hur allt kan göras på det bästa sättet!

 Några bildexempel på olika slaggs utförda arbete.